Diims sporringschip
DKK 449,00
Kundevurdering:
(3.64 ud af 5 stjerner. I alt 29 vurder.)
Brand: Diverse
Varenummer:
diims
 

Diims er genialt til sin bil, cyklen, scooteren, traileren eller andre ting, du vil være træt af at miste, kan nu spores.
En ny elektronisk enhed kaldet Diims, der måler fire centimeter i diameter og er ti millimeter tyk, kan spores overalt i Danmark via Post Danmarks postbiler og posthuse.

- Diims er en helt ny og billig metode til genfinding af forsvundne ting. Teknologien er både simpel og effektiv og kan nemt gemmes væk i de ting, du bruger allermest, og som du er træt af at miste. Vi sikrer, at du altid kan holde øje med, hvor dine ejendele befinder sig, siger Nicolai Lind Jørgensen, der er salgschef for Diims-konceptet, som den danske virksomhed Commotive står bag.

Sådan virker den:
Den lille Diims udsender et elektronisk radiosignal, der kan opfanges af antennenetværket installeret i postbiler og postbygninger. Postbilerne er overalt i landet, og den bortkomne genstand skal blot befinde sig inden for 10-200 meter af en af dem for at blive registreret. Herefter kan ejeren se den i Diims’ onlinesystem.

Foruden Diims'en. følger der 3 gratis måneder med, hvorefter et abonnement koster 120 kroner for et år, mens to år kan fås for 192 kroner.
Alt tilmelding m.m. sker på www.diims.dk

    NYHEDSMAIL

  • Navn:
    E-mail:
    Postnummer:
    Tilmeld Afmeld